Over de Werf

Wij bouwen al meer dan veertig jaar unieke motor- en zeiljachten in verschillende spantvormen. Op onze werf hebben wij ruimte om schepen tot een lengte van 25 meter te bouwen. Dit doen wij in staal, aluminium of een combinatie daarvan. Het bouwen in staal en aluminium biedt grote voordelen. Zo kan bijvoorbeeld de romp van het schip van staal vervaardigd worden en de opbouw van aluminium. Door deze bouwwijze ontstaat een stevig en stabiel schip met een laag zwaartepunt.

Een custom built jacht tot in ieder detail uw droom.

De schepen die wij bouwen kunnen naar eigen ontwerp of naar bestaand ontwerp zijn. Zo hebben wij al heel wat jachten van bekende ontwerpers mogen afleveren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een fraai zeiljacht of een stoer, solide motorjacht. Het bijzondere van de jachten die wij bouwen is dat wij ze volledig naar uw wensen bouwen. Wij leveren geen standaard massaproductie maar pure ambacht. Een jacht precies zoals u het in uw dromen voor zich ziet, zoveel gevoel kan een standaard schip u niet bieden. De diversiteit in ontwerpen is erg groot, zo bouwen wij bijvoorbeeld stoere, zware motorschepen maar ook lichte, super snelle zeilschepen

De naam De Sluis Jachtbouw B.V. is ontstaan omdat wij tussen twee sluizen zijn gelegen namelijk de sluizen; de Riensluis en de Lemstersluis (ook bekend als: Lemster zeesluis)

Wilt u meer weten over het bouwen van uw droomjacht?